GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Theetuin Het baken van Tholen uit Sint-Maartensdijk schreef op 15 mei 2024 om 22:01:
Wij wonen nu 3 jaar op het eiland Tholen. En hebben al vaker gebruik gemaakt van Elenbaas zijn diensten. Onze bruiloft. De rommelmarkten op ons terrein. Communicatie is zeer goed. En zo ook de prijs. Ik denk dat we nog veel plezier en gebruik gaan maken van dit verhuurbedrijf de komende jaren. Aanwinst op het eiland!!
Marella Dupree uit Dirksland schreef op 2 oktober 2023 om 23:09:
Afgelopen donderdag feest gehad op het terrein van Hernesseroord, Middelharnis. Elenbaas verhuur heeft weer hun diensten verleend, wat top was. Mede door de soepele, fijne, meedenkende en zeer aangename communicatie vooraf, ter plaatse en achteraf. Wim, Lia en de rest van het team BEDANKT! Graag tot een volgend evenement.
Bart en Monique uit Kattendijke schreef op 27 mei 2023 om 22:50:
Prachtige tent met stoelen gehuurd voor onze bruiloft. Fijne samenwerking en goede service. Zeker een aanrader!
Jan en Conny uit Stavenisse schreef op 27 oktober 2022 om 13:06:
Wim, Lia en personeel.Wat hebben we dankzij jullie een fijne en mooie dag gehad. Het meedenken hoe we de tenten het beste weg konden zetten en er een gezellig sfeertje van maken dat was wel wat we aan jullie over hebben kunnen laten. Wat een werk hebben jullie er aan gehad, maar met jullie top team stondt het binnen een paar dagen zoals we verwacht hadden. Jullie zijn toppers. We zullen jullie altijd aanbevelen bij mensen die een feestje organiseren! Nogmaals bedankt voor alle moeite die jullie voor ons hebben gedaan. Groetjes, Jan en Conny van Dommele.
Jan en Sanne Kunst uit Sint Philipsland schreef op 10 september 2021 om 15:42:
Beste Wim en Lia,Heel erg bedankt voor de prachtige aankleding van de Henriëtte Hoeve op onze bruiloft!! Het was echt helemaal perfect!! Erg bedankt voor deze fijne samenwerking!Groetjes Jan en Sanne Kunst!
Richard en Corine uit St. Maartensdijk schreef op 8 september 2021 om 09:42:
Beste Wim, Lia en team,Super bedankt voor het mede mogelijk maken van onze dag. Wat was het allemaal goed en fijn geregeld. Mede dankzij jullie hebben we een prachtige dag gehad !Lieve groeten, Richard en Corine
Maurice en Carlijne uit Scherpenisse schreef op 8 september 2021 om 09:39:
Bedankt voor het huren van jullie mooie spullen !Liefs, Maurice en Carlijne
Jaap & Mandy uit Scherpenisse schreef op 2 september 2021 om 10:46:
Wat hebben wij een mooie dag gehad op 13-08! Mede door jullie zag onze locatie er op en top uit. We hebben er super veel complimenten over gehad. Nogmaals hartelijk bedankt voor alle moeite en tijd die jullie erin hebben gestopt! Groetjes, Jaap & Mandy
Job en Jeanet uit Scherpenisse schreef op 26 augustus 2021 om 12:34:
Elenbaas Verhuur heeft de feest locatie van onze bruiloft compleet ingericht en versierd. Van een bar, tafels, stoelen, kroonluchters tot een springkussen toe; noem het maar op. Bedankt voor het meedenken en organiseren van ons feest. Zonder jullie hulp was het niet zo’n onvergetelijke avond geworden! Een paar maanden voor de dag zelf met elkaar om de tafel gezeten en daarna meerdere keren contact gehad. Jullie denken met de klant mee en zorgen er voor dat er niets wordt vergeten; dit hebben we heel positief ervaren! 😊. In de week van de bruiloft zelf werd alles voor ons geregeld. Kwaliteit en service van het hoogste niveau! 😉 Lieve groetjes van Job en Jeanet
Mandy uit Amsterdam schreef op 2 augustus 2021 om 08:35:
Heel blij met Elenbaas Verhuur die alle tenten en aankleding heeft verzorgd. Wim en team denken heel goed mee en weten wat er op een locatie kan. Contact was erg prettig en Wim is toen de tent stond ook nog een paar keer komen checken of alles naar wens was. Zou Elenbaas Verhuur voor iedere bruiloft en gelegenheid aanraden!
Jan-Willem & Annemiek schreef op 20 april 2021 om 13:08:
Wim en team, Enorm bedankt voor alle tips, hulp, snelle service en het meedenken voor het aankleden van de Henriette Hoeve voor onze drive through.
John en Anne uit Stavenisse schreef op 8 januari 2021 om 11:37:
Hartelijk dank voor alle moeite: telefoontjes, afspraken, locatie bekijken en de aankleding van de Henriëttehoeve. Het was echt geweldig!Ontzettend goede, flexibele en klantgerichte service!
Bernand en Rosanne uit Sint Maartensdijk schreef op 8 januari 2021 om 11:34:
Wim & Lia,Ontzettend bedankt voor alles waarmee jullie hebben geholpen om onze trouwdag perfect te maken!Advies, geduld, service... kenmerken waar jullie voor staan. Oh ja, ook een vleugje humor: "Willen jullie geen gekleurde lampjes?!"We hadden behoorlijk wat wensen, deze wisten jullie als geen ander in te vullen. Al met al een absolute aanrader, jullie zijn geweldig!10000 redenen tot dankbaarheid!Lieve groetjes,Bernand & Rosanne
Eefke van Haaften uit Tholen schreef op 4 september 2020 om 21:48:
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd in een boerenschuur. Binnen 3 weken moesten we een bruiloft regelen omdat onze eerdere locatie gecanceld werd. Wim heeft enorm goed geholpen, altijd bereikbaar, snelle reacties, erg vriendelijk en meedenkend. Alles wat we wilden kon geregeld worden, en dat op zo korte termijn! Erg fijn, het heeft onze bruiloft een top dag gemaakt!Bedankt Wim!
Gerrit-Jan en Mathilde Mulder uit Stavenisse schreef op 11 maart 2020 om 22:20:
21 februari 2020 De dag dat wij in het huwelijk wilden treden. Dit vonden we leuk om in de Koorkerk van Tholen te doen. Deze locatie mochten we zelf indelen en inrichten, en aangezien het deze tijd van het jaar nog erg koud is, zijn kachels ook wel fijn. Wij hebben Elenbaas Verhuur ingeschakeld om dit voor ons te realiseren. Ze luisterden naar onze wensen en hebben gezorgd voor veel warmte! Ook voor koffie met gebak en lunchmaaltijd werd gezorgd! Al met al hebben Wim en Lia veel regelwerk uit onze handen genomen. Een echte aanrader...
Bianca Noomen-Holsteijn uit Kloetinge schreef op 20 oktober 2019 om 14:23:
Al enige jaren maak ik, zowel voor de gemeente Tholen als privé, gebruik van de diensten van Elenbaas Verhuur. Naar grote tevredenheid! Wim Elenbaas weet met zijn team als geen ander wat klantvriendelijkheid- en klantgericht werken is! Van hun persoonlijke manier van werken, hun betrokkenheid, behulpzaamheid en het altijd bereid zijn tot meedenken met de klant kunnen veel bedrijven nog wat leren! Ik ben heel blij met Elenbaas Verhuur en zal dan ook altijd een beroep op hen blijven doen! Met plezier, want bij Elenbaas doen zij hun werk ook met plezier. En dat merk je!
Familie Kraal uit Tholen schreef op 4 juli 2019 om 22:04:
Het was voor ons de eerste keer dat we voor een grote groep mensen een feest organiseerden. Mede dankzij de goede tips, hulp en spullen van Elenbaas Verhuur, is het voor ons een onvergetelijke avond geworden!
André en Carliene Hollestelle-Deurloo uit Kruiningen schreef op 4 juli 2019 om 09:28:
Wat hebben wij op 5 April 2019 een mooie dag gehad. Onze schuur helemaal omgebouwd tot een mooie feestlocatie voor onze bruiloft. Dit hebben wij nooit zo goed/leuk gekund zonder de hulp van Elenbaas Verhuur. Erg vriendelijk personeel, en ook zeker netjes/ efficiënt in hun werk. Er is niks teveel om te vragen, want er is altijd een oplossing voor.Dit bedrijf is zeker aan te raden, voor een feest op eigen locatie.André en Carliene Hollestelle-Deurloo
marinus bazen uit sint maartensdijk schreef op 16 juni 2019 om 15:11:
Mensen van afspraken en altijd meedenkend en behulpzaam niets te veel!Weer bedankt en tot de volgende gelegenheid .Gr Fam Bazen DBBWatersport
Kees & Connie Andriesse uit Sint-annaland schreef op 25 mei 2019 om 15:09:
Iets te laat geweest met het reserveren van spullen voor de bruiloft. Maar niks geen probleem er werd uiterst goed met ons mee gedacht hoe we het voor elkaar gingen krijgen. En het is prachtig geworden!! Zeker aan te bevelen!!